• Friss
Retyion Nagy Kapacitású Smink Szervezők Kijelző Fiókban Pulton Kozmetikai Tároló Esetben Asztali Tároló Doboz a Home Office Fürdőszoba (S, Szürke)
zoom_in

Retyion Nagy Kapacitású Smink Szervezők Kijelző Fiókban Pulton Kozmetikai Tároló Esetben Asztali Tároló Doboz a Home Office

HUF 3777.30

Az áruk közül
check A raktárban

[Megosztott Design] : Make-up tároló dobozok lehet helyezni a különböző területek szerint, hogy milyen típusú elemeket, úgy, hogy az asztal tiszta, rendezett, több, tiszta, kényelmes, ha figyelembe elemek. [Levehető] : Az asztali tároló doboz két részre oszlik, a cserélhető tároló állvány tetején kényelmes, hogy helyezze a rúzst, smink kefék, szem árnyék, illetve egyéb kozmetikai termékek.A szekrény három fiókos tartani laza tárgyakat, dokumentumokat, vagy értékes ajándékok. [Anyag] : A kozmetikai tároló doboz készül a biztonságos, környezetbarát ABS anyagból.Összehasonlítva akril anyag, a kozmetikai esetben tartósabb, nem könnyű megtörni, s ez a por vízálló. A [Multi-function] : tudod, Hogy a napi kozmetikumok, asztali rövidáru, dokumentumok, könyvek, számológépek, tanulmány, írószer, stb.Lehet helyezni a hálószoba, fürdőszoba, iroda illetve egyéb helyeken. [Meglepő Ajándék] : egy Ilyen praktikus, nagy kapacitású kozmetikai tároló doboz, egy elegáns megjelenésű, nagyon népszerű lesz az anya, lány.

Termékek a kategóriában..