• Friss
Prémium Nano Kétoldalas Ragasztószalag, nagy teherbírású,Többcélú Átlátszó Poszter Szalag, Öntapadó Csík Erős Ragadós Szalag Szerelés Falra Szalag Kép Csík Gél Szalag(9.85 FT)
zoom_in

Prémium Nano Kétoldalas Ragasztószalag, nagy teherbírású,Többcélú Átlátszó Poszter Szalag, Öntapadó Csík Erős Ragadós Szalag

HUF 4995.00

Az áruk közül
check A raktárban

★【MOSHATÓ t javaslom, használja a festék fal,gyenge fal, kemény fal, por fal, nedves felületek, vagy egyenetlen felületre.mert a kétoldalas ragasztó nagyon ragadós,Helytelen használat, mert a fal felületi sérülés. 2. Kérjük, tartsa be az érintkezési felület a ragadós gél párna tiszta, száraz.Nyomja meg a nehéz gél pad tartó 5 másodperc után a ragasztás. 3. Ha el kell távolítani, miután a felvétel már beillesztett a tárgy, győződjön meg arról, hogy minden egyes lépés történik, lassan, óvatosan, nehogy megsérüljön, hogy a felszínen a tárgyat. 4. A sérülések elkerülése érdekében Ne helyezzen nehéz tárgyakat vagy értéktárgyait. 5. A szárításra természetes vagy fújt hajszárítóval mosás után NE használjon semmilyen más törlőkendő vagy tisztítószerrel. 6. Tárolja hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve. 7. A terméket tartsa távol a gyerekeket.

Termékek a kategóriában..