• Friss
Mumusuki Digitális Hal Feeder, LCD Automatikus Hal Feeder Timeable Tartós Stirrable Elektronikus Hal Adagoló akvárium, Akváriumok
zoom_in

Mumusuki Digitális Hal Feeder, LCD Automatikus Hal Feeder Timeable Tartós Stirrable Elektronikus Hal Adagoló akvárium, Akváriumok

HUF 3311.55

Az áruk közül
check A raktárban

Többfunkciós berendezések, lehet, hogy az étel nem könnyen, nedves, de az is lehet keverni, majd zúzott, megfelelő etetés laza pelyhek, valamint szemcsés anyagok.Kényelmes kialakítás, fel van szerelve egy 100g nagy kapacitású etetővályú, amely tele étellel szétszerelés nélkül.Több etetések lehet beállítani, hogy 24 órán belül, a maximális számú etetés naponta legfeljebb 4-amely lehet igényeinek folyamatos etetés több napra is.Nagy felbontású LCD kijelző, digitális kijelző, szabadon állítsa be az etetés mennyisége, valamint etetési idő beállításával a csúszkát, növelheti vagy csökkentheti a összeg-ból étel elosztott per forgalomba.Két telepítési módszerek, választhat, hogy telepítse a függőleges vagy intarziás szélén az akvárium, mind automatikus, mind a kézi művelet, biztonságos, kényelmes.A széles körben alkalmazható, alkalmas arra, hogy különböző előírásokat, akváriumok, halastó, ideális segítő hal rajongó, amikor elfoglalt ki.Specifikáció : Elem Típus : Automatikus Hal Adagoló Anyaga : Műanyag A Termék Mérete : Kb. 116x95x140mm / 4.6x3.7x5.5 a LCD-Képernyő Mérete : Kb. 32x11mm / 1.3x0.4 Tápellátás : 2x AA Elem (Elem Nem Tartozék) Hatály : alkalmas az akváriumok stb.Súly : Kb. 298g / 10.5 oz, Hogyan kell Használni : 1. Nyissa fel az akkumulátor fedelét, majd helyezze be 2x AA elem.Újratölthető elemek nem használhatók.Amikor a LO szimbólum jelenik meg az LCD kijelzőn, az azt jelzi, hogy az akkumulátor majdnem használt fel.Az akkumulátort ki kell cserélni, ebben az időben, hogy elkerüljék a ésszerűtlen élelmiszer-tartály.Ha az akkumulátor nem változott 3 nap után, minden kivégzés program automatikusan bezáródik. 2. A beállítás módja : lásd a termék kézikönyv. 3. Kézi működtetés : amellett, hogy az automatikus etetési funkciót, nyomja meg a manual gombot, a készülék takarmány egyszer. 4. Hozzátéve, Anyagok : Ez a készülék alkalmas betöltése pehely vagy szemcsés élelmiszer, húzza ki az élelmiszer-box, nyisd ki az átlátszó fedelet, majd adjuk hozzá az ételt. 5. Tisztítsa meg A Kabinet : Távolítsa el az étel mezőbe, majd tisztítsa meg a dobozt. 6. Etetés Összeg : Kis részecskék (φ1.5) tartsa 100 gramm ételt, s minden idő, lehet etetni, 5 gramm, ami lehet etetni, 20-szor; Nagy részecskék (φ4.5) lehet etetni, 50 gramm, 2 gramm minden alkalommal, 25-ször.A csomag Lista : 1 x Automatikus Hal Adagoló (Elem Nem Tartozék) 1 x Kézikönyv 1 x Szalag Megjegyzés : 1. Nem vagy képes megragadni az etetés mezőbe, majd csavard meg erőszakkal. 2. Ha az LCD kijelző a kóros után az akkumulátor fel van telepítve, nem egy termék meghibásodása.Kérjük, távolítsa el az akkumulátort, majd helyezze egy perc után.

Item Type:
Automatic Fish Feeder
Material:
Plastic
Product Size:
Approx. 116x95x140mm / 4.6x3.7x5.5in
LCD Screen Size:
Approx. 32x11mm / 1.3x0.4in
Power Supply:
2xAA Batteries (Batteries Not Included)
Scope of Application:
It is suitable for fish tanks and so on.
Weight:
Approx. 298g / 10.5oz
How to Use:
1. Open the battery cover and insert 2xAA batteries. Rechargeable batteries cannot be used. When the LO symbol appears on the LCD, it indicates that the battery is almost used up. The battery should be replaced at this time to avoid unreasonable food tanks. If the battery is not changed after 3 days, all execution programs will be closed automatically. :
2. Setting Method:
see product manual.
3. Manual Operation:
In addition to the automatic feeding function, each time you press the manual button, the device will feed once. :
4. Adding Materials:
This device is suitable for loading flake or granular food, pull out the food box, open the transparent cover and add the food inside. :
5. Clean The Cabinet:
Remove the food box and clean the box. :
6. Feeding Amount:
Small particles (φ1.5) can hold 100 grams of food, and each time can be fed 5 grams, which can be fed 20 times; :
Large particles (φ4.5) can be fed 50 grams, 2 grams each time, 25 times. :
Package List:
1 x Automatic Fish Feeder (Battery Not Included) :
1 x Manual :
1 x Tape :
Note:
1. You can't grab the feeding box and twist it forcibly. :
2. If the LCD display is abnormal after the battery is installed, it is not a product failure. Please remove the battery and install it after one minute. :

Termékek a kategóriában..