• Friss
Keaplayee Fogkefe az Esetben, Mini Fogkefe Tisztító Készlet, Hordozható Fogkefe Borító, Utazási Fogkefe Esetben Alkalmas Elektromos Kézi Fogkefék, Családi Utazás (Kék)
zoom_in

Keaplayee Fogkefe az Esetben, Mini Fogkefe Tisztító Készlet, Hordozható Fogkefe Borító, Utazási Fogkefe Esetben Alkalmas Elektromos

HUF 943.65

Az áruk közül
check A raktárban

【Tökéletes védelmet】 A védelem mértéke a fogkefe, a shell 99,9% - os.Azt tervezték, hogy egy csúszó mezőbe, használja ezt a csúszó fedelet fogkefe mezőbe, hogy megvédje az orális egészség.Készítsen egy fogkefe fedél dolgozik, vagy utazik, hogy segítsen tiszta, dörzsölje a fogkefe. 【Hosszú távú használat】Beépített 400m Ah lítium-ion akkumulátor, gyors töltés keresztül C-Típusú USB-port, lehet teljesen feltöltött, de kevesebb, mint 2 óra, töltési lehet használni, körülbelül 20-25-szor.A beépített szellőztető ventilátor, fűtés lemez tartsa a fogkefét, száraz, szennyezett.Utazási kellékek szükségesek. 【Könnyen használható】 Helyezze a fogkefét a doboz, kapcsolja ki a fedelet, az izzó fog működni körülbelül 5 percig, majd automatikusan kikapcsol, hogy a víz, a fogkefe lesz fenntartva a lyuk az alján tartsa a fogkefét száraz. 【Könnyen hordozható】 kis méret, könnyű, körülbelül a fele a kezet, a fogkefét, a doboz nagyon finom, kompakt, hordozható, könnyen hordozható, különösen alkalmas üzleti utazás, kemping, üdülési, is alkalmas otthon vagy az irodában. 【Alkalmas a különböző fogkefe fej】 állítható szilikagél fogót, a fogkefe, a shell alkalmas elektromos fogkefét, kézi fogkefékkel.Egy doboz csak szüksége van, hogy tartsa 1 fogkefe, hogy megszüntesse a kereszt fertőzések között a fogkefe.

Termékek a kategóriában..