• Friss
ChocZero Juharszirup. Cukor-mentes, Alacsony Szénhidráttartalmú, Ezek a Barátságos, Gluténmentes Vegán. Monk gyümölcs Édesített Reggeli Feltét Szirup Gofri, Mandula Liszt Palacsintát, sőt még Többet is. (2 12oz üveg)
zoom_in

ChocZero Juharszirup. Cukor-mentes, Alacsony Szénhidráttartalmú, Ezek a Barátságos, Gluténmentes Vegán. Monk gyümölcs Édesített

HUF 2023.65

Az áruk közül
check A raktárban

Az EGYETLEN cukormentes juharszirup a piacon, cukor nélkül, vagy a cukor-alkoholok!Használjuk szerzetes gyümölcs, egy alacsony glikémiás index természetes cukor csere.Tartósítószert nem : nem vízzel, hogy híg a szirup.Ez is azt jelenti, hogy VASTAG, GAZDAG!Nagy használata a reggeli ételek, desszertek, illetve meleg italok.Minden szirup 2g nettó szénhidrát, egy adag.- Alacsony szénhidráttartalmú, GMO-mentes, természetes.Tartósítószert nem.Nem-GMO -, glutén-mentes, illetve vegán.Ezek a diéta barátságos.Nagy használata a reggeli ételek, vagy más alacsony szénhidráttartalmú receptek.Tökéletes a chaffles, fehérje palacsintát, vagy mandula liszt palacsintát!.Minden szirup 1g net szénhidráttartalmú egy nagy nulla cukor.Emlékszem, hogy az étterembe a család elrendelem a legnagyobb torony palacsinta a pincérnő is vinni?A legjobb az egészben az volt a meleg üveg szirup lassan öntötte el a tökéletes örvény, amíg csöpögött le az oldalán a lemez talán még átázott a szalonnát (karcolás, hogy most már biztos, hogy áztassa a szalonnát).Ezekben a napokban, nem volt szerelmes a cukor, hogy jön a juharszirup, de hiányzik az a nosztalgikus érzés, hogy egy epikus reggeli.Ezért tudtuk, hogy a szirup volt, hogy több, mint finom; szükséges, hogy legyen vastag, gazdag, mint amikor gyerekek voltunk.

Termékek a kategóriában..