• Friss
ALITERS Fül-orr-haj trimmer, a férfiak orra haj trimmer, USB töltő tápegység, vízálló kétélű penge, könnyen tisztítható. (piros)
zoom_in

ALITERS Fül-orr-haj trimmer, a férfiak orra haj trimmer, USB töltő tápegység, vízálló kétélű penge, könnyen tisztítható. (piros)

HUF 2023.65

Az áruk közül
check A raktárban

[Széles körben használt] A különleges trimmer a férfiak, mind a nők készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely hatékonyan, kényelmesen távolítsa el a felesleges haja, az orra, füle, szemöldöke, szakálla szembe.Egy-gomb design könnyen használható, alkalmas a férfiak, mind a nők.Hagyd, hogy megmutassa a benne oldalon bárhol, bármikor. [Kétélű forgó penge] Ez az orr, haj trimmer egy kétélű forgó penge rendszer egy védő fedelet.A belső 360° forgatható design tudja pontosan, hogy távolítsa el a hajat, anélkül, hogy fájdalmas, kellemetlen húz.Kényelmes, könnyen használható.Lehetővé teszi, hogy maximalizálja a munka hatékonyságát. [Vízálló, könnyen tisztítható] Vízálló, valamint mosható, még akkor is, ha fürdesz, könnyen eltávolítani a maradék áztatással, tisztítás.Mosható, valamint levehető vágófej, könnyen tisztítható, illetve fenntartani.A felhasználóbarát, kényelmes kialakítás van felszerelve, porvédő, hogy védje a fejét a trimmer. [Energiatakarékos némítás] gombot Használni, USB-töltés, egy erősebb motor, díj 60 perc, használja 90 napig.Ez az orr, haj trimmer alkalmas utazás, utazás.A zaj kevesebb, mint 50db, így biztonságosan használhatja az orra hajnyíró gép, míg a család alszik. [Előadás a legjobb dolog, hogy mindenki] nincsenek kínos pillanatok az ismerkedés, a munka vagy a felek!Neked kellene a legjobban, a legtöbb finomított, valamint a legtöbb divatos személy.Használja a könnyű, orr, haj trimmer, hogy könnyen megszabadulni fájdalom, trim orr, haj, finoman, gyorsan, magabiztosan virágzik a személyes varázsa.

Termékek a kategóriában..